Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، یاسر مرادی ​رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران در سفر به استان آذربایجان شرقی با حضور در شعب شهرهای ممقان، سردرود، ایلخچی و همچنین دو شعبه ستارخان و شهید بهشتی تبریز با همکاران به گفتگو نشست و در جریان مسائل و مشکلات جاری همکاران و مشتریان شعب قرار گرفته و از آنان خواست تمام تلاش خود را برای حمایت از تولیدکنندگان واقعی و رفع موانع پیش روی آنها به کار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تشخیص تولیدکننده واقعی از افرادی که از این نام مقدس سوءاستفاده می‌کنند بسیار اهمیت داشته و باید با وصول سریع‌تر مطالبات معوق، منابع لازم در اختیار واحدهای تولیدی اشتغال‌زا قرار گیرد.

مرادی میزان جذب منابع در بانک صادرات ایران را پایین‌تر از میزان رشد نقدینگی در کشور دانسته و تاکید کرد: همکاران غیرتمند این بانک خوشنام باید با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و امکانات موجود برای به دست آوردن سهم بیشتر از بازار تلاش مضاعف انجام دهند.

وی در این سفر با قدردانی از زحمات تمامی همکاران در صف و ستاد، ظرفیت‌های اقتصادی استان آذربایجان شرقی را مورد توجه قرار داد و گفت: این استان یکی از قطب‌های صنعتی و کشاورزی کشور است که سهم قابل توجهی در تولید ناخالص داخلی دارد از این رو گردش منابع مالی استان قابل توجه است و باید رتبه بانک صادرات ایران از سهم بازار در این استان بیش از گذشته افزایش یابد.

رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران تاکید کرد: بخش مهمی از دلایل ایجاد مطالبات رعایت نکردن مقررات و ضوابط اعتباری است و ضرورت دارد به هنگام تشکیل پرونده‌های تسهیلاتی، بهداشت اعتباری با دقت مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین در دیدار با رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان شرقی با تاکید بر ضرورت بررسی تخصصی دعاوی بانکی در شعب دارای دانش کافی گفت: نباید اطاله دادرسی و ارجاع پرونده‌های بانکی به کارشناسی‌های متعدد زمینه‌ساز بلاتکلیفی و آسیب به منافع طرفین دعوا شود.

مرادی در این دیدار با اشاره به رسالت‌ها و مسئولیت‌های بانک صادرات ایران افزود: در شرایط تحریم‌های ظالمانه دشمن با تحمیل شدیدترین فشارهای بین‌المللی، بانک صادرات ایران، در راستای مسئولیت‌های خود ایفای وظیفه کرده است و در انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود هم کوتاهی نکرده است.

موسی خلیل‌اللهی رئیس‌کل دادگستری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با قدردانی از فعالیت‌های بانک‌های بزرگ استان به‌ویژه مدیریت بانک صادرات ایران و ارتباط مستمر و خوب با دیگر دستگاه‌های اجرایی گفت: مدیریت بانک صادرات استان در جلساتی که همواره تشکیل می‌شود حضور فعال دارد به طوری که در جلسات اقتصاد مقاومتی زحمات مضاعفی را می‌کشند و عملکرد بانک صادرات ایران در کنار برخی بانک‌های استان، رضایت‌بخش است.

رئیس هیت‌مدیره بانک صادرات ایران در این سفر علاوه بر بیان و یادآوری نکات مختلف کاری و اداری در خصوص موضوعات مختلف پای صحبت روسا، معاونان و همکاران خود نشست.

در این برنامه محمود حاتمی مدیرامورشعب شمال کشور و مرتضی علی فتحعلی‌زاده مدیر شعب استان آذربایجان شرقی نیز می را همراهی می‌کردند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی بانک صادرات رئیس هیئت مدیره بانک صادرات ایران دعاوی بانکی مطالبات معوق بانک ها قیمت ارز ممقان سردرود ایلخچی ستارخان تولید ناخالص اقتصادی استان آذربایجان شرقی بانک صادرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین

مجیدرضا حریری رئیس اتاق مشترك ایران و چین گفت: به طور کلی و در سال های گذشته بیش از ۳۳درصد صادرات غیرنفتی به چین داشتیم، بزرگترین بازار كالای صادراتی ما چین است البته تركیب صادراتی ما به همه كشورها بر اساس امار گمرك بیش از ۸۰ درصد كالا بر اساس مواد نفتی و معدنی و خام فروشی است؛ بغیر از صادرات ما به به عراق و افغانستان كه تولیدی بوده است.

حریری تصریح کرد: ۹۱ درصد كالای صادراتی ما به چین از فراورده های نفتی است كه اصولا در تركیب صادرات مشكل داریم. در بازار های بین المللی كیفیت و قیمت اهمیت دارد؛ پسته و زعفران ما از نظر كیفی رقیب ندارد كه بازار دست ایران است.

او با بیان اینكه ۱۸ سال پیش با برگزاری سمینار فرصتها و چالشهای صادرات به چین را بررسی كردیم گفت: حدود ۵سال پیش بر كالاهای ساخته شده با رفع موانع و اشكالات صادرات به چین كارهایی انجام شد تا با گرفتن مجوزها میگو و ماهی، انجیر، سیب و مركبات، فرش و صنایع دستی،سفال همدان، لبنیات، پای مرغ و زعفران بعنوان كالای غذایی صادرات انجام شد.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: میزان صادرات کشورمان به چین در طول یکسال اخیر ۹۰ درصد محصولات خام پتروشیمی و معدنی بوده كه در سال های اخیر با پیدا كردن بازارهای متنوع در این كشور به سمت صادرات غیرنفتی پیش رفته ایم.

رئیس اتاق مشترك ایران و چین لیست كالای صادراتی ایران به چین را بسیار متنوع دانست و بیان داشت: سال گذشته ماشین الات الیاف نانو و هایتك به چین صادر كردیم و درصدد پیداكردن بازاری برای اقلام جدیدی مثل آبمیوه ها، كفش دست سوز و شیرینی و شكلات، در حوزه ظروف آشپرخانه پلیمری كه تولیدات به روزی هم داریم، فروش پوشاك مردانه با برندهای معتبر متمركز شده ایم.

وی اظهار امیدواری كرد: همه كالاهای تولید كشور كه در فرایند تولید میزان ارز آن كمتر از ۲۵ درصد هزینه كالا را داشته باشد و میزان رقابت بزرگی در بازار خواهد داشت را برای صادرات آماده كنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ارسال فایل ۱۰۳ هزار تن گندم خریداری شده به بانک کشاورزی ایلام
  • بارش‌های سیل‌آسا اردبیل را در بر می‌گیرد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین