Web Analytics Made Easy - Statcounter

​مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: برنامه عملیاتی ۳۰ ماهه برای بهبود شاخص‌های مالی بانک در سه مرحله توقف روند افزایشی زیان، بازگرداندن بانک به روند کاهشی زیان و ورود به منطقه سود به نتیجه رسیده و این موفقیت به دلیل وجود بنیان‌های قوی، حرفه‌ای‌گرایی و منش و سبک مدیریت ویژه بانک صادرات ایران حاصل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون بانک به طور کامل از زیان خارج شده و شاهد انعکاس سودآوری در ترازنامه بانک صادرات ایران هستیم.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، حجت‌اله صیدی در جمع مدیران و روسای حوزه‌ها و شعب استان گلستان در مراسم تکریم و معارفه مدیریت شعب این استان، اظهار کرد: در بین بانک‌های بزرگ کشور اولین بانکی هستیم که ۳۱ خرداد مجمع برگزار می‌کنیم. بر اساس صورت‌های مالی، بانک صادرات ایران به طور کامل از زیان انباشته خارج شده و ساختار مالی آن اصلاح شده است.
وی با یادآوری اینکه بانک در سال ۹۶ روزانه ۱۰ میلیارد تومان و به عبارتی ۳۵ هزار میلیارد ریال سالانه زیان می‌داد، گفت: بانک صادرات ایران طوفان‌های سهمگینی را از سر گذرانده و اگر یک بانک متوسط بود، آسیب جدی و غیرقابل جبران می‌دید.
صیدی ابراز کرد: امروز بانک از نظر منابع، مصارف و نقش آن در تولید در وضعیت بسیار مناسبی است. منابع بانک یا مستقیماً وارد بخش تولید شده یا در زنجیره تولید است. وقتی تقاضا را تحریک می‌کنیم و مثلا به یک داروخانه در قالب طرح طراوت تسهیلات پرداخت می‌کنیم، یا به یک سازنده درب و پنجره برای خرید پروفیل تسهیلات می‌دهیم و به همین ترتیب به تامین کننده مواد اولیه بالادستی هم تسهیلات می‌دهیم، اینها زنجیره تولید را تشکیل می‌دهند. 
مدیرعامل بانک صادرات ایران تاکید کرد: افتخار می‌کنیم که ۲۲۰ هزار میلیارد تومان از تسهیلات اعطا شده بانک صادرات ایران در بخش تولید پرداخت شده است. در حوزه تسهیلات اعطایی به بخش‌های آسیب‌دیده از کرونا بالاترین درصد را داشته‌ایم و همکاران ما در شعب بیشترین همکاری را با متقاضیان دارند و نتیجه این تلاش‌ها به صورت یک ترازنامه مطلوب و صورت سود و زیان مناسب و وضعیت خوب در بازار سرمایه خود را نشان داده است که البته اگر شاخص کل بورس روزانه یک تا دو درصد، افت نداشت، نرخ سهم بانک صادرات ایران هم امروز در اوج می‌بود. کاهش نرخ سهم بانک بیشتر از افت شاخص کل بورس نبوده که نشان از اقبال سهامداران به سهام بانک دارد. البته در زمان افت شاخص بازار سرمایه، مردم تمایل چندانی به خرید سهم ندارند اما سهام بانک از نقدشوندگی مطلوبی برخوردار بوده است. بنابراین ثروت بانک افزایش یافته و دارایی‌های بانک صادرات ایران با کیفیت شده است به نحوی که در پایان سال گذشته ۱۸ هزار میلیارد تومان با دولت تهاتر بدهی صورت گرفت و توانستیم به میزان دو سوم آن یعنی ۱۲ هزار میلیارد تومان سهام ارزشمند و با کیفیت از دولت دریافت کنیم.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در جمع همکاران بانک در استان گلستان افزود: این دستاورد با تلاش‌های همکاران بانک در سراسر کشور محقق شده است و بابت این موفقیت از همه همکاران قدردانی می‌کنم.
صیدی اظهار کرد: با وجود معافیت برخی همکاران در این ایام، اغلب همکاران سر کار حاضر بودند که این تلاش‌ها نتیجه داده و شایسته قدردانی است. همکاران در شعبه و ستاد زحمت کشیده‌ و چراغ بانک را روشن نگاه داشته‌اند به نحوی که هیچ مشتری بانک هرگز دست خالی برنگشته است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه موفقیت بانک و ورود بانک به منطقه سودآوری و اصلاح ساختارهای مالی پایان یافته و باید برای مرحله نوینی از فعالیت‌های بانک آماده شویم، افزود: بانک صادرات ایران را باید برای قرن پانزدهم آماده سازیم. طرحی به نام «صاد۱۴۰۱» تعریف شده و در مرحله اول تا پایان سال ۱۱۰ شعبه نوین از لحاظ دکوراسیون و عملیات افتتاح خواهد شد.




صیدی با تشکر و قدردانی از خدمات پیشکسوتان بانک صادرات ایران، گفت: باید تلاش کنم تا در سال ۱۴۲۰ بانک صادرات ایران همچنان یک بانک پیشرو باشد. مطالعات نشان داده که ۶۰ تا ۷۰ درصد زندگی مردم جنبه مادی پیدا کرده و تجارت داده‌ها در جهان رونق پیدا کرده است. کالاها استاندارد شده‌اند و ما باید بستر دریافت و پرداخت آنها را جذب کنیم. 
وی از طراحی یک سوپر اپلیکیشن پرداخت خبر داد و افزود: سوابق و داده‌ها ثبت خواهند شد و مردم با خرید از طریق بانک صادرات ایران، مطمئن خواهند بود که کالا یا خدمات استاندارد دریافت خواهند کرد. 
صیدی با تاکید بر حرفه‌ای‌گرایی در جریان فعالیت‌های بانک، افزود: توصیه من این است که حرفه‌ای‌گرایی در دستور کار باشد زیرا هر جا از اصول حرفه‌ای فاصله گرفته‌ایم، دچار کاستی و نارسایی شده‌ایم. بنابراین باید سعی کنیم بانک از ماموریت اصلی خود خارج نشود چراکه طبیعت کار بانک صادرات ایران، بانکداری است. 
مدیرعامل بانک صادرات ایران نظام‌مند شدن سیستم ارتقای همکاران را نیز مورد توجه قرار داد و گفت: با آزمون و مصاحبه تلاش کرده‌ایم که شایسته‌ها را برگزینیم. ترکیب کارکنان استان کیفی است و توزیعی طبیعی دارد و امکان رشد همه پرسنل فراهم است.
وی در این نشسست با ارزیابی ظرفیت‌های اقتصادی و منطقه‌ای استان گلستان گفت: استان گلستان به لحاظ قدمت، فرهنگ، مردم، و طبیعتش از استان‌های خوب و با اهمیت کشور است. این استان دارای ظرفیت‌های بسیار مناسبی است و نیاز به تمرکز بر مشتریان خارج از استان ندارد. 
صیدی با قدردانی از زحمات محمدرضا کریم، مدیر شعب سابق بانک صادرات استان گلستان، گفت: ایشان در چند سالی که مسئولیت مدیریت شعب استان گلستان را برعهده داشته‌اند، انصافاً زحمات شبانه‌روزی کشیدند و بدون حاشیه و با تلاش و آرامش بانک صادرات را در این استان هدایت کردند و به دستاوردهای مناسبی رساندند.
صیدی  افزود: در استان گلستان از نظر سرانه منابع هنوز جای کار فراوانی وجود دارد و حجم منابع بانک در این استان باید تا پایان سال افزایش چشمگیر یافته و به تناسب آن مصارف نیز بالا برود. همچنین بهای تمام شده پول باید به میزان قابل توجهی کاهش یابد.
وی با قدردانی از زحمات محمدرضا کریم، مدیر شعب سابق استان گلستان، برای رحمت‌اله صالحی در مدیریت شعب بانک در این استان آرزوی موفقیت کرد.

منبع: الف

کلیدواژه: مدیرعامل بانک صادرات ایران میلیارد تومان هزار میلیارد استان گلستان حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۶۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد کیامهر ظهر سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان اظهار کرد: از اول ذی القعده که مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) است تا ولادت امام رضا (ع) دهه کرامت نامگذاری شده است که در همین راستا نیز برنامه‌های مختلفی در سطح استان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در هر استانی مجری برگزاری برنامه‌های دهه کرامت است، اظهار کرد: در همین راستا اولین و مهمترین وظیفه ما این است که سیره و زندگانی ائمه اطهار (ع) به ویژه زندگی و منش امام رضا (ع) و خواهر بزرگوارش حضرت معصومه (س) برای اعضای کانون‌های مساجد تشریح و تبیین شود.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کردستان از برگزاری جشن‌های مردمی در سطح کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان نیز خبر داد و یادآور شد: برگزاری مسابقه کتابخوانی، تولید و اجرای آثار و برنامه‌های هنری، برگزاری طرح مسجد، پایگاه قرآن، اجرای طرح شنبه‌های کتاب و اجرایی شدن پیوند مسجد و مدرسه از جمله برنامه‌های پیش بینی شده در سطح کانون‌های مساجد استان در دهه کرامت امسال است.

کیامهر افزود: در این دهه برنامه‌هایی از قبیل برپایی کرسی تلاوت قرآن و برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت جشن ویژه دختران و اجرای طرح مسجد، محله کرامت نیز پیش بینی شده است که از ۱۹ تا ۳۱ اردیبهشت جاری در استان اجرا می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: برنامه‌های مردمی با حضور هیأت‌ها و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد برگزار می‌شود و پیش بینی می‌شود که بیش از ۵۰ مسجد استان در مناطق مختلف استان جشن‌های عمومی به مناسبت دهه کرامت برگزار کنند.

کد خبر 6099427

دیگر خبرها

  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • سوم خرداد به یک روز ملی و به یاد ماندنی در تاریخ تبدیل شده است
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • دستگاه های اجرایی تنگستان در برگزاری مراسم سوم خرداد همکاری کنند
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد