Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد -قائم‌مقام بانک صادرات ایران از تخصیص ٩ هزار میلیارد تومان برای حمایت ازکسب و کارهای آسیب‌دیده از بیماری کرونا خبر داد و گفت: در حال برنامه‏ريزي هستيم تا با استفاده از این فرصت، حمایت مناسبی از مشاغل آسيب‏ديده از این بیماری به عمل آوریم.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، رضا صدیق اظهار کرد: بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک‏های‏ ریشه‏دار ایران نقش اجتماعی خود را ایفا می‌کند و حمایت‏های‏ لازم از اقشار آسیب‏دیده از بیماری کرونا و مشتریان را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال در اسفند ٩٨ و فروردین ٩٩ تسهیلات مناسبی به شرکت‏های‏ دارویی پرداخت کردیم تا بتوانند داروهای مورد نیاز شبکه درمان کشور را تولید کنند.
صدیق افزود: براساس ابلاغیه بانک مرکزی، سهم بانک صادرات از تسهیلات ٧۵ هزار میلیارد تومانی تعیین شده برای حمایت از مشاغل آسیب‌دیده از کرونا ٩ هزار میلیارد تومان با نرخ ١٢ درصد است که در حال برنامه‏ریزی هستیم تا با پرداخت آن کمک خوبی به مشاغل آسیب‏دیده داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه وزارت‏خانه‏های‏ مرتبط، دستورالعمل لازمه را در اختیار بانک‏ها ‏قرار خواهند داد، تاکید کرد: پرداخت تسهیلات به شکل مناسب و در کمترین زمان ممکن  پرداخت خواهد شد.
قائم مقام بانک صادرات ایران در خصوص مهمترین اقدامات بانک برای مقابله با این بیماری نیز گفت: مدیریت بانک صادرات ایران برنامه‏های‏ متعددی برای محافظت از همکاران و مشتریان در مقابل بیماری کرونا به کار بسته است که یکی از آنها همگام با سایر بانک‏ها، شیفت‏بندی حضور همکاران در شعب بود. به این معنا که تا اواخر فروردین‏ماه ٩٩، یک‏سوم کارکنان به شکل حضوری در شعب مشغول خدمت شدند. همچنین برخی شعب درجه دو، سه و چهار را در بعضی روزها تعطیل کردیم تا همه شعب درگیر نباشند. به خانم‏های‏ همکاری که فرزند کوچک زیر ١٢ سال دارند هم مرخصی دوهفته‏ای دادیم و از سایر همکاران خواستیم که جای آنها را پر کنند.
رضا صدیق تصریح کرد: با توجه به این‏که در حال حاضر حدود ٩٢ درصد تراکنش‏ها ‏در خارج از شعب و با استفاده از ابزارهای الکترونیک یا خودپردازها ‏انجام می‏شود و فقط هشت درصد تراکنش‏ها ‏در داخل شعبه انجام می‏گیرد، برنامه‌ریزی برای کاهش این هشت درصد نیز داریم که فشار زیادی به کارکنان حاضر در شعب وارد نیاید. ضمن این‏که تعطیلات فروردین‏ماه باعث شد مشتریان کمتری مراجعه کنند. البته در کنار این موارد، به حوزه‏ها ‏اعلام کردیم اگر شعبه‏ای با کمبود نیرو مواجه شد، از سایر شعب تأمین خواهیم کرد، بنابراین با مشکل خاصی روبه‏رو نشدیم.
وی در خصوص توجه بانک به دستورالعمل بانک مرکزی برای تعویق سه ماهه اقساط نیز افزود: ما به همه شعب اعلام کردیم که از گرفتن اقساط خودداری کنند و اگر مشتری‏ها ‏برای پرداخت تسهیلات اقدام نکردند، پیگیر نشوند و اگر مراجعه حضوری داشتند اما از تنفس سه‏ماهه بی‏اطلاع بودند، به آنها توضیح داده شود که می‏توانند سه ماه دیگر اقساطشان را پرداخت کنند.
عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران همچنین در مورد بهره‏مندی از بانکداری الکترونیک به عنوان یکی از مهم‏ترین راه‏ها ‏برای جلوگیری از حضور مردم در شعب و کاهش ابتلا به شیوع ویروس کرونا گفت: یکی از اقدامات مناسبی که انجام شد، رونمایی از کیف پول الکترونیک بود. به این طریق نیاز به استفاده از کارت عابربانک از بین می‏رود و با گوشی موبایل هم می‏توان پرداخت‏ها ‏را انجام داد. برای ارائه این خدمت، همکاران ما در بانک صادرات در ایام تعطیلات نوروز تلاش شبانه‏روزی از خود نشان دادند و در زمان خیلی کوتاهی آن را به بهره‏برداری رساندند به نحوی که برای برخی‏ها ‏به سرانجام رسیدن این پروژه در مدت‏زمان محدود قابل تصور نبود. این نرم‏افزار روی دستگاه‏های‏ پوز نصب می‏شود و نیاز به استفاده از کارت‏ها را ‏که خود یکی از منشأهای انتقال ویروس هستند، از بین می‏برد.

صدیق با تسلیت به خانواده‌های همکاران بانکی درگذشته بر اثر بیماری کرونا، اظهار کرد: ما برای حمایت از همکارانمان تلاش کردیم به اندازه کافی ماسک، مواد شوینده و دستکش در اختیار شعب قرار دهیم. انواع و اقسام خدمات الکترونیک را هم فعال کردیم که با توجه به آنها نیاز به حضور مشتریان در شعب نباشد تا زنجیره انتقال ویروس تا جای ممکن قطع شود. تمام خدمات مهم و اصلی بانکی روی نرم‏افزارهای بانک صادرات قابل انجام است و این مسئله هم به نفع مردم و هم به نفع بانک است. ضمن این‏که برخی از کارها می‏تواند به آینده موکول شود. امیدواریم به‏زودی شاهد کنترل بیماری کرونا باشیم.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بانک صادرات ایران برای حمایت بیماری کرونا آسیب دیده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی مددجویان کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد در نشست با منتخب مردم مشگین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۴۴ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل هستند اظهار کرد: همه ساله بخشی از این مددجویان با تولید اشتغال و کار شایسته و دریافت تسهیلات بانکی از چرخه حمایت مستقیم خارج می‌شوند که در این راستا سال گذشته خودکفایی ۲۰۰۰ نفری مددجویان کمیته امداد استان را شاهد بودیم.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بانکی برای مددجویان معرفی شده دارای طرح اشتغال‌زایی در قالب تبصره ۱۸ در حال پرداخت است که انتظار می‌رود بانک‌های عامل تا نیمه اول سال‌جاری در عمل به تمام تعهدات خود در حوزه پرداخت تسهیلات کم‌بهره همتی مضاعف داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: رویکرد اشتغال و توانمندسازی کمیته امداد مانعی در برابر تولید فقر است و در این باب باید نگاه درست و واقع‌بینانه داشته باشیم.

وی بیان کرد: اشتغال تولید شده برای مددجویان کمیته امداد از جنس اشتغال مولد و پایدار است و با کمترین انحراف همه تسهیلات در مسیر اشتغال مددجویان پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کنار بحث اشتغال و توانمندسازی مددجویان ساخت مسکن با همت خیران و نهادهای حمایتی و انقلابی در حال انجام است تا هیچ مددجوی فاقد سرپناه در روستاها نداشته باشیم.

حسین‌نژاد منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس با قدردانی از نگاه ویژه کمیته امداد در جهت رفع مشکلات و آسیب‌های مددجویان تحت حمایت این کمیته گفت: امیدواریم مجلس دوازدهم، حامی محرومان و نیازمندان باشد و با قوانین کارآمد به رفع فقر در کشور بیش از گذشته کمک کند.

کد خبر 748005

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی
  • پرداخت ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به متقاضیان
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات برای عشایر را تسهیل‌ کنند
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد