Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-07@14:14:10 GMT

​پیام نوروزی مدیرعامل بانک صادرات ایران

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۳۳۰۹۰۷

​پیام نوروزی مدیرعامل بانک صادرات ایران

مدیرعامل بانک صادرات ایران در پیامی ضمن تقدیر از روحیه ایثار و ازخودگذشتگی همکاران شبکه که در روزهای دشوار درگیری با ویروسی منحوس، با جان و دل به مشتریان بانک خدمت‌رسانی کرده و پاسخگوی نیازهای آنها هستند، آغاز واپسین سال از قرن چهاردهم خورشیدی را تبریک گفت. سال نود و نه خورشیدی، بی‌شک سالی سرنوشت‌ساز برای کشورمان و بانک معظم صادرات ایران خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش پول نیوز، حجت‌اله صیدی در این پیام، سال جدید را برای بانک صادرات ایران، سال تثبیت سود‌آوری و تقویت متغیرهای بالندگی بانک دانسته است و از تمامی همکاران شبکه دعوت کرده تا در هفته‌ها و ماه‌های آینده، با توکل بر خداوند متعال، با تلاشی حداکثری بانک را از این گردنه‌های مهم عبور داده تا بانک دیرینه، مردمی و بزرگ صادرات ایران با موفقیت، وضعیت و شکوهی بی‌نظیر به استقبال قرن پانزدهم خورشیدی برود.


متن کامل پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران را در ادامه می‌خوانید:


«در زمانی که این سطرها نوشته می‌شوند، جهان روزهای دشواری را می‌گذراند و ایران عزیز ما نیز درگیر با ویروسی منحوس و در حال تکثیر، به استقبال واپسین سال از قرن چهاردهم خورشیدی می‌رود. بی‌گمان سال نود و نه خورشیدی، سالی سرنوشت‌ساز برای ایرانیان خواهد بود و شاید به تعبیری ویژه‌ترین سال، اگر استفاده از این تعبیر مجاز باشد البته. در عین حال که روزهای پایانی سال را از یک‌سو با دغدغه‌ی تأمین لوازم بهداشتی و تمهید امکانات مصون‌سازی برای حفظ جان و سلامتی همکاران ارزشمند و مشتریان ارجمند بانک صادرات ایران و تلاش برای غلبه بر محدودیت‌ها می‌گذرانیم و شواهد نیز خبر از تداوم محدودیت‌ها می‌دهند، این بنده، هم بر اساس ایمان قاطعی که دارد و هم تجربه‌ای که در میدان عمل اندوخته‌ است، سال پیش رو را سالی مهم و پربار برای کشور، اقتصاد بزرگ آن و بانک صادرات ایران پیش‌بینی می‌کند. باور خدشه‌ناپذیر داریم به این وعده‌ی الهی که در پس هر سختی، آسانی و گشایشی نهفته است و تجربه‌ی عملی داریم از روزها، ماه‌ها و سال‌هایی که بسیاری، در اثر غم و فراق و تلخی‌هایی که تجربه می‌کردند، نومیدانه، به استقبال شکست می‌رفتند، اما پایمردی، صبر و تلاش برخی انسان‌های مسئول در سایه فضل پروردگار، ثمر می‌داد و از دل تیره‌ی شب، سپیده سر می‌زد و خورشید مهربان‌تر می‌تابید.


دیر زمانی نگذشته ‌است که در ماه‌های پایانی سال نود و شش، همکاران گرانقدرم در بانک صادرات ایران، نگران انباشته‌تر شدن زیان و کاهش سهم بازار بانک بودند که می‌توانست در ادامه‌ی خود به عدم امکان پرداخت هزینه‌ها و محدودتر شدن توان بانک در پاسخ‌گویی به نیازهای مشتریان، کارکنان، سهام‌داران و نهادهای مدنی و مسئول منجر شود، چرا که خرج بانک بر دخل آن فزونی گرفته بود و به فرموده‌ی سعدی شیرین سخن باید بر احوال کسی گریست که خرجش بیست است، در حالی که دخل نوزده دارد و سپس توصیه می‌کند که:


چو دخلت نیست، خرج آهسته‌تر کن / که می‌گویند ملاحان سرودی
اگر باران به کوهستان نبارد / به سالی دجله گردد، خشک رودی     


اما همین همکاران از یاد نبرده‌اند که با برنامه‌ریزی مناسب، همدلی و تلاش دسته‌جمعی‌‌‌‌‌، روزهای خوش از راه رسیدند و اگر چه با دشواری و عرق‌ریزان روح و جسم، باران به کوهستان بارید و روند خروج از زیان‌دهی آغاز شد و علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها و ناپسندتر از همه، تلقین‌های بداندیشان، نومیدان، ناآگاهان و منفی‌نگران در فضای حقیقی و مجازی، بانک گام‌های صعود خود را برداشت و سال نود و هشت، سال افزایش چشمگیر منابع، خروج از زیان و سال جهش بانک نام گرفت و این تجربه، خود شاهدی است نیرومند بر این حقیقت که در پس هر دشواری، گشایشی بزرگ نهفته است.


بی‌گمان سال پایانی سده چهاردهم شمسی، برای اقتصاد ایران، نقطه عطفی به یادماندنی خواهد بود. اگر بخواهیم از دشواری‌ها و متغیرهای ویژه سخن بگوییم، باید اذعان کنیم که آثار عینی و ذهنی کرونا، تا ماه‌ها، که شاید نیمه‌ی اول سال را در برگیرد، اقتصاد جهان را از حالت عادی و روند یکنواخت بیرون خواهد کرد که اقتصاد ایران هم جدا از آن نیست. کاهش قیمت کالاهای راهبردی از جمله نفت که در اثر سه عامل اقدام اخیر بعضی اعضای اوپک، شروع فصل گرما و همچنین افزایش ذخایر نفتی مصرف‌کننده‌های بزرگ، همچنان تداوم خواهد داشت، دور نیست که اقتصاد جهان را دچار رکودی عمیق بکند. چالش‌های انتخابات ایالات متحده در پاییز پیش‌رو و همچنین مسايل سیاسی اثرگذار در خاورمیانه‌، دو سوی اقیانوس اطلس و خاور دور، آثار تردیدناپذیری بر اقتصاد ایران خواهد گذاشت که اگر مسائل مهم داخلی، به ویژه چگونگی برون‌رفت از شرایط کرونا، شروع مجلس یازدهم و رویکرد منتخبین به مسائل اساسی اقتصاد و سیاست و همچنین آماده شدن کشور در نیمه‌ی دوم سال برای انتخابات ریاست‌جمهوری سال بعد را به عوامل بیرونی اضافه کنیم، اتخاذ تدابیری ویژه را برای مدیریت شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشور در سال پیش‌‌رو ضروری می‌سازد. به‌علاوه، مختصات ساختاری اقتصاد ایران نیز دقت بیش‌تر در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی را ایجاب می‌کند که در این راستا، مجموعه بررسی‌های همکاران پژوهشی و برنامه‌ریزی بانک و نتایج به‌دست‌آمده، زمینه‌ی برنامه‌ریزی کارآمدی را برای سال آینده فراهم کرده است.


سال نود و نه خورشیدی برای بانک صادرات ایران، سال تثبیت سود‌آوری و تقویت متغیرهای بالندگی بانک است که منافع مستقیم‌اش، متوجه چهار گروه اصلی ذی‌نفع در بانک خواهد بود: کارکنان، مشتریان، سهام‌داران و نهادهای حکم‌رانی و مدنی. برنامه و بودجه سال آینده‌ی بانک که در حال حاضر دارد مراحل نهایی‌سازی و تصویب خود را سپری می‌کند، با رویکردی واقع‌بینانه و البته بلند‌پروازانه در راستای تقویت متغیرهای پیش‌گفته و تثبیت ساختار سود‌آوری ما را بر آن می‌دارد که در هفته‌ها و ماه‌های آینده، با توکل زانوی اشتر را ببندیم و با تلاشی حداکثری بانک را از این گردنه‌های مهم عبور دهیم تا بانک دیرینه، مردمی و بزرگ صادرات ایران با موفقیت، وضعیت و شکوهی بی‌نظیر به استقبال قرن پانزدهم خورشیدی برود.


فرا رسیدن بهار و روزهای سبز بالندگی و شادکامی وعده‌ای حتمی است و امیدوارم این سال سرنوشت‌ساز برای تمامی هم‌میهنان، همکاران، مشتریان و سهام‌داران، ضمن این‌که فضای افزایش هم‌دلی و همکاری و کمک به یکدیگر است،  سالی خجسته و سرشار از بهروزی و سربلندی باشد و از خداوند منان توفیق روزافزون برای تلاش‌گران عرصه‌ي خدمت طلب می‌کنم تا بتوانیم بیش از پیش شعار مهم «بانک صادرات ایران در خدمت مردم» را تحقق بخشیم.»

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: حجت اله صیدی بانک صادرات عید نوروز سال نو ویروس کرونا بانک صادرات ایران اقتصاد ایران برنامه ریزی سال نود ماه ها ی بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۳۰۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیش دستوری به پیامک بانکی

به تازگی نامه‌ای به دست دنیای اقتصاد رسیده که نشان می‌دهد بهمن سال گذشته، بانک مرکزی به تمامی مدیران عامل بانک‌ها دستور داده تا با در نظر گرفتن تمهیدات مناسب، بستر جایگزینی پیام‌رسان‌های داخلی را به جای سیستم ارسال پیامک‌های انبوه بانکی ایجاد کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، اما این موضوع آن‌طور که به نظر می‌رسد ممکن است نه تن‌ها به حل مشکل هزینه‌های بالای پیامک‌های بانکی کمک نکند، بلکه مشکلات دیگری را هم برای بانک و هم برای کاربران این اپلیکیشن‌ها ایجاد کند. اگر بتوان مساله بی اعتمادی عمومی کاربران به این اپلیکیشن‌ها به سبب مشکلات مربوط به حریم خصوصی را کنار گذاشت، باز هم همچنان نمی‌توان به امنیت کامل حساب‌های کاربری این پیام‌رسان‌ها اعتماد داشت.

مشکل هزینه و کارمزد پیامک‌ها یکی از بزرگ‌ترین مشکلات خدمات بانکی است که هم بانک‌ها و هم مشتریان بانکی را درگیر خود کرده است. سال گذشته بود که به ناگاه اپراتور‌ها هزینه پیامک‌های بانکی را به طور ناگهانی افزایش دادند. این موضوع موجب شد که بانک‌ها و مشتریان نسبت به این هزینه‌ها اعتراض کنند. از طرفی بانک‌ها بسیاری از خدمات پیامکی خود را به‌صورت رایگان و بخش دیگری از آن را با آبونمان سالانه ارائه می‌کردند که این هزینه هم ناچیز بود. از طرف دیگر مشتریان بانک‌ها اعتقاد دارند که، چون بانک با استفاده از سپرده‌های آنان درآمدزایی می‌کند، بسیاری از خدمات اولیه را به رایگان ارائه دهد. اما نکته اینجاست که حجم بالای پیامک‌های بانکی به یکی از عوامل زیان بانک‌ها تبدیل شده و این موضوع مدیریت منابع بانکی را مختل کرده است.

حال به نظر می‌رسد که بانک‌مرکزی برای رفع این مشکل به دنبال این است تا با استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی، این معضل را حل کند. اما سوال اینجاست که آیا در چنین شرایطی حرکت به این مسیر مشکلات را حل خواهد کرد؟ در حال حاضر پیام‌رسان‌های داخلی متعددی در کشور وجود دارند که هرکدام تلاش کرده تا در حوزه خاصی قوی‌تر از دیگر رقبا عمل کنند. برای مثال پیام‌رسان بله در کنار ایفای نقش پیام‌رسانی، امکان ایجاد و انجام پرداخت‌های بانکی را برای اعضای خود به وجود آورده است. البته ناگفته نماند که این پیام‌رسان با همت بانک ملی ایجاد شده است.

پیام‌رسان سروش+ نیز تلاش کرده تا چنین خدماتی را بر بستر خود ارائه دهد. دیگر پیام رسانی که در کشور میان مصرف‌کنندگان محبوبیت دارد، پیام‌رسان ایتاست. این پیام‌رسان هم تلاش کرده تا شباهت زیادی به تلگرام داشته باشد تا از محبوبیت این پیام‌رسان قدیمی میان ایرانیان، به عنوان مزیت رقابتی خود استفاده کند. به‌طور کلی پیام‌رسان‌های داخلی تلاش کرده اند تا با بهبود خدمات، کاربران خود را افزایش دهند. اما مساله‌ای دراین میان مطرح است که می‌تواند میزان نارضایتی اجتماعی از چنین تصمیمی را افزایش دهد.

کوچ پیامکی چه مشکلاتی خواهد داشت؟

به‌رغم تمام مزایایی که پیام‌رسان‌های داخلی نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارند، اما مساله امنیت کاربران برای بسیاری از افراد مطرح است. شواهد مختلفی از سانسور محتوا یا حتی تخلیه اطلاعات تلفن همراه کاربران توسط اپلیکیشن‌های پیام‌رسان داخلی وجود دارد و این مساله نگرانی‌ها از استفاده از این پیام‌رسان‌ها را افزایش داده است. همین مساله باعث شده به‌رغم تمام مشکلاتی که استفاده از تلگرام دارد، همچنان این پیام‌رسان میان ایرانی‌ها از محبوبیت بالایی برخوردار باشد.

در حال حاضر آمار‌ها نشان می‌دهد که پیام‌رسان تلگرام ۴۴ میلیون کاربر ایرانی دارد. این در حالی است که برخی آمار‌های داخلی نیز نشان می‌دهد که تعداد کاربران پیام‌رسان ایتا هم در همین حوالی قرار دارد، اما مساله اساسی اینجاست که بسیاری از کاربران این پیام‌رسان نه به اختیار خود بلکه به اجبار در آن حضور دارند. ارائه سرویس‌های مختلف در دانشگاه‌های کشور روی ایتا و همچنین اتصال سرویس‌های قوه قضائیه روی این پیام رسان می‌تواند از جمله دلایل اصلی رشد قابل‌توجه تعداد کاربران ایتا باشد. در نتیجه اعتماد‌سازی میان کاربران باید با دقت بیشتری میان کاربران صورت گیرد.

از دیگر مشکلاتی که ممکن است کاربران با آن مواجه شوند، مشکلات مرتبط با رابط کاربری پیام‌رسان هاست. هرچند تلاش شده تا رابط کاربری این اپلیکیشن‌ها مشابه نمونه‌های خارجی باشد که پیش‌تر از آن استفاده می‌شد، اما همچنان یادگیری کار با پیام‌رسان‌ها یکی از معضلاتی است که کاربران میانسال و کهنسال را درگیر خود خواهد کرد.

رابط کاربری یک سیستم پیامکی بسیار ساده بود و با توجه به سبقه استفاده از آن، بسیاری از کاربران میانسال و کهنسال می‌توانستند به راحتی از آن استفاده کنند، اما مهاجرت به پیام‌رسان‌های داخلی می‌تواند برای این قشر از کاربران سخت باشد. علاوه بر این قشر، قشری که از سطح سواد دیجیتالی پایین تری برخوردارند، مانند ساکنان مناطق روستایی، هم چنین مشکلاتی در استفاده از پیام‌رسان‌ها خواهند داشت.

این قشر همچنین با مشکلات دیگر از جمله عدم‌دسترسی به اینترنت مناسب هم رنج خواهند برد و در صورت عدم‌دسترسی به اینترنت، توانایی استفاده از خدمات بانکی را نخواهند داشت. همچنین استفاده از این خدمات نیازمند بهره مندی از گوشی هوشمند است که ممکن است بسیاری از افرادی را که در سطح پایین درآمدی قرار دارند هم درگیر کند. یک سیستم پیامکی تقریبا در تمامی تلفن‌های همراه از هر رده‌ای امکان پیاده‌سازی دارد. اما استفاده از اپلیکیشن‌های پیام‌رسان نیازمند گوشی هوشمند است.

چه راه‌حل‌هایی وجود دارد؟

در حال حاضر تمامی بانک‌ها از اپلیکیشن‌های مخصوص به خود استفاده می‌کنند. بانک‌ها می‌توانند خدمات پیامکی خود را بر بستر نوتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن‌ها توسعه دهند. این موضوع حداقل می‌تواند تا حدودی از نگرانی کاربران درخصوص امنیت اطلاعات خود بکاهد؛ چرا که پیش از این اعتماد‌سازی بیشتری در این خصوص انجام شده و درحال حاضر تقریبا خیل عظیمی از مشتریان بانکی از اپلیکیشن‌های بانکی استفاده می‌کنند. بهبود رابط کاربری یا توسعه یک اپلیکیشن خاص برای این حوزه هم می‌تواند یکی از راهکار‌ها باشد. ساده‌سازی رابط کاربری می‌تواند مشکل بسیاری از افراد را در استفاده از پیام‌رسان‌ها بهبود بخشد.

اما نکته اصلی این است که توسعه یک اپلیکیشن جدید می‌تواند هزینه بیشتری را روی دست بانک‌ها بگذارد یا بازطراحی رابط کاربری کنونی بسیاری از اپلیکیشن‌ها می‌تواند به ریزش کاربران منجر شود. از دیگر راهکار‌ها هم می‌توان به شخصی‌سازی پیامک‌ها اشاره کرد که به موجب این موضوع، هم تعداد پیامک‌های ارسالی کاهش می‌یابد و هم می‌توان به طور شفاف تری دلیل کسر هزینه را به مشتریان توضیح داد. از طرف دیگر هم مشتری می‌تواند به انتخاب خود و فقط برای تراکنش‌های خاص پیامک دریافت کند.

دیگر خبرها

  • تقدیر مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری فارس از مدیرعامل پست بانک ایران و مدیریت شعب استان فارس
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس مشخص شد
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • جایگزین اسکناس کیلویی
  • مدیرعامل فصل آتی پرسپوليس مشخص شد
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد